Зареждане

Фьодор Емеляненко: Възможно е да подновя договора с Bellator

Фьодор Емеляненко: Възможно е да подновя договора с Bellator
Публикувано на: Ноември 20, 2020 в 02:00 ч
Голямата легенда в ММА Фьодор Емеляненко твърди, че има вариант да поднови своя договор с Bellator. 44-годишния боец записа 5 битки под техния банер, от които 3 спечели и 2 загуби. Той участва в турнира в тежка категория и стигна до финала, където загуби от Райън Бейдър за 35 секунди.

Последния император се завърна с успех над Куинтън Джаксън и тази година е неактивен в клетката. Скот Кокър, който е президент на организацията иска Фьодор да се бие пред пълна зала, но заради COVID-19 не е позволено да има публика на събитията.

От Bellator искат Емеляненко да направи още 2-3 битки и да се оттегли от ММА, но той може да се бие още. Фьодор споделя, че ако е здрав и семейството му е съгласно, то преподписване е възможен вариант. Ето какво още сподели Емеляненко:

Възможно е удължаване на договора, но това е голям въпрос. Трябва да се грижа за здравето си, да говоря със семейството си. Трябва да се договоря по твърде много точки, но е възможно удължаване на договора с Bellator. Имах интерес за реванш с Фабрисио Вердум. 

Разбрах, че от негова страна всичко е било само приказки. Аз говорих с организацията за такава битка, но ми казаха, че той няма договор с тях. Той говори това, което му изнася. Всеки боец усеща кога трябва да завърши своята кариера.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес