Зареждане

Фьодор Емеляненко: Престъпно е да позволяват на Александър да се бие

Фьодор Емеляненко: Престъпно е да позволяват на Александър да се бие
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 08:37 ч
ММА легендата Фьодор Емеляненко коментира последната битка на Александър.

По-малкият брат на "Последният император" се би с представителя на поп ММА Евгения Ершов. Разбира се, трудно е да наречем това нещо битка, защото Александър не знаеше къде се намира. Той вероятно беше пиян в тази среща, която явно беше и нагласена.

Фьодор говори негативно за поп ММА, като смята, че този вид битки трябва да бъдат забранени. Легендарният боец вярва, че е престъпно да пускат Александър в клетката, защото той видимо не беше адекватен, за да може да се бие.

„Струва ми се, че всичко това [поп-MMA] трябва да бъде забранено в строга форма. Кой ще направи това ? Прокуратурата заедно с Министерството на спорта. Може би федерацията заедно с министерството и прокуратурата.

 Не знам, но това трябва да се забрани. Позволиха на Александър влезе в битка в такова състояние. Разбира се, Хрюнов може да каже всичко, че лекарите му са позволили. Е, покажете тези лекари. 

Наказателно дело е да се позволи на човек да се бие в такова състояние. По някаква причина, за да отидем на работа, имаме изисквания. Има тестове за алкохол. 

Спортистите си позволяват да излизат пияни и дрогирани. Изобщо безумие! Това си е работа на Александър. Не бива да е така.“, сподели Фьодор.

Ще видим ли Фьодор и Александър сдобрени в този живот ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес