Зареждане

Фьодор Емеляненко отказал 3 пъти на Алистър Овърийм

Фьодор Емеляненко отказал 3 пъти на Алистър Овърийм
Публикувано на: Август 26, 2021 в 13:00 ч
Легендата Алистър Овърийм разкри, че Фьодор Емеляненко отказал на 3 пъти битка с него. В последните няколко месеца се шумеше, че може да има битка между двамата, но такава нямаше. Овърийм беше свободен агент, след като от UFC го уволниха.

Той подписа с кикбокс организацията GLORY и през октомври ще се бие за титлата с Рико Верхувен. Емеляненко от своя страна също ще се бие през октомври. Той ще оглави събитието на Bellator в Москва и ще се бие срещу Тимъти Джонсън.

Много фенове бяха изненадани от това, че Емеляненко избра да се бие с Джонсън. Тимъти не е голямо име в бойните спортове и решението на Емеляненко определено беше интересно.

В интервю за Ариел Хелуани Овърийм реши да поговори за Фьодор и каза следното:

Опитахме се да направим тази битка с Фьодор Емеляненко, но от тяхна страна беше тишина. Това беше нещо, което ме вълнуваше. 

Опитахме да направим битка между нас през 2010 година, когато той се би с Фабрисио Вердум. Тогава Емеляненко отказа. 

Фьодор загуби от Вердум и ние пак опитахме да организираме битка между мен и него. Емеляненко отказа и сега отново отказа. За 3-ти път получихме отказ и явно няма интерес от негова страна. 

Не мога да го виня. Аз вече остарях малко. Емеляненко е малко по-стар от мен и аз го разбирам. Аз направих всичко възможно, за да има такава битка. Направих го преди 10 години и сега също го направих.

Кой би победил в такава среща ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес