Зареждане

Фьодор Емеляненко готов за реванш с Фабрисио Вердум

Фьодор Емеляненко готов за реванш с Фабрисио Вердум
Публикувано на: Август 21, 2020 в 18:56 ч
Голямата легенда в ММА, Фьодор Емеляненко е готов да направи реванш с Фабрисио Вердум. Наскоро бразилеца стана свободен агент, след като победи Александър Густафсон и прекъсна серия от 2 поредни загуби. 43-годишния бразилец даде да се разбере, че няма никакви намерения да остава в UFC и изяви желание за битка с Емеляненко в интервюто пред медиите след боя с Густафсон.

Вижте още - Вердум готов да направи реванш с Фьодор Емеляненко

Последния император е в САЩ, където ще подкрепя своето протеже Вадим Немков, който ще се бие с Райън Бейдър за титлата в полутежка категория в съботното утро на Bellator 244. 43-годишната легенда даде интервю за MMAJunkie и сподели, че той също има желание за реванш с Вердум, но всичко зависи от организацията. Ето какво още каза Фьодор:


Да, добре съм. Всичко е наред. Тренирам постоянно и чакам за следващата битка. Не чувствам нужда задължително да се състезавам. В същото време не искам да чакам още дълго. Ако няма фенове в залата, то тогава ще има повече пред телевизорите. Това не пречи на битката, защото хората пак ще си гледат. Имам среща с Кокър, на която ще решим бъдещето ми. 

Очевидно е, че няма как да избегнем пандемията. Утре ще има битки, на които няма да има фенове, но днес е така. Да, бих искал да направя реванш с Фабрисио Вердум. Не знам дали феновете и Bellator ще имат интерес към такава среща. 


Преди 10 години именно Вердум беше този, който спря легендарната серия на Емеляненко, която включваше близо 30 поредни победи и 10 години доминация в тежка категория. Фабрисио го събмитна за 69 секунди. Президента на организацията Скот Кокър сподели, че е готов да направи такава битка, но само ако Фьодор наистина я иска. Ще успее ли Емеляненко да отмъсти, ако направят реванш ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес