Зареждане

Вердум готов да направи реванш с Фьодор Емеляненко

Вердум готов да направи реванш с Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Юли 27, 2020 в 05:00 ч
Фабрисио Вердум е готов да даде реванш на легендарният Фьодор Емеляненко. Миналия уикенд Вердум се справи с Александър Густафсон и го събмтина с аrmbar. Това беше последна битка от договора на Вердум с UFC и той не смята да остава при тях. Бившия шампион е готов за нови подвизи и иска да направи още един дуел с Емеляненко.

Двамата се биха през юни 2010 година в Калифорния, където бразилеца шокира света с победа. Вердум успя да събмитне Фьодор с armbar и прекъсна легендарната му серия от 27 поредни победи. Сега Вердум е отворен за всякакви оферти и смята, че всички ще искат да видят реванш с Фьодор 10 години по-късно. Ето какво сподели бразилеца пред RT Sport след победата в Абу Даби:


Да, на 100 % искам да направя реванш с Фьодор Емеляненко. Уважавам го много и искам да му дам още един шанс за битка с мен. Това ще бъде история. Двамата се бихме преди 10 години. Мисля, че сега 10 години по-късно всички ще искат да видят отново такава битка. Не знам къде, но със сигурност искам да се бия с него, защото го уважавам. За мен той е най-добрия боец на света. 

Аз не мога да говоря за себе си и да се определям като най-добър. Ако феновете говорят така, то тогава ще се радвам. Не мисля, че победителя от третата битка между Кормие и Миочич трябва да бъде определен за най-добър в историята. Миочич е добър шампион, но не е най-добрия за всички времена. За мен най-добър е Фьодор.



Ето и най-добрите моменти от първата им битка:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес