Зареждане

Фьодор Емеляненко: Чувствам се добре, подобрявам се

Фьодор Емеляненко: Чувствам се добре, подобрявам се
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 00:00 ч
Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко реши да успокои феновете, които се притесниха за неговото здраве. Преди няколко часа стана ясно, че той е влязъл в болница с COVID-19. Това стресна всички негови почитатели, а притесненията се увеличиха, след като от болницата отказаха да дадат информация за неговото състояние.

Вижте още - Фьодор Емеляненко влезе в болница с COVID-19

В своя акаунт в социалните мрежи Емеляненко пусна изявление, в което благодари на всички и сподели, че вече се чувства добре и се оправя. Ето какво още написа той в Инстаграм:

Благодаря на всички, които искрено се притесняват за здравето ми. Сега се чувствам добре, оправям се. Благодарен съм на лекарите и медицинския персонал за техните грижи и упоритата работа.

Емеляненко е считан за един от най-великите бойци, които някога са стъпвали в октагона. Той записа 39 победи и в тях приключи 30 от съперниците си. Фьодор нямаше загуба близо 10 години в тежка категория и смазваше конкуренцията. Последния император успя да запише серия от 27 поредни победи, но серията приключи, след като Фабрисио Вердум го събмитна през 2010 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес