Зареждане

Фьодор Емеляненко: Александър сам се изгуби

Фьодор Емеляненко: Александър сам се изгуби
Публикувано на: Октомври 5, 2021 в 03:23 ч
ММА легендата Фьодор Емеляненко реши да поговори за връзката със своя брат. Всички сме наясно, че Фьодор и Александър не се разбират и са прекъснали всякакви взаимоотношения вече доста години. Наскор Александър разкри, че с Фьодор не са говорили от 10 години.

Фьодор споделя, че помагал много на своя брат, но той не спирал да се дъни. Александър за съжаление ще бъде запомнен със своите изцепки и запои, а не с битките си в клетката.

В края на месеца Фьодор ще се завърне в клетката, за да оглави галавечерта на Bellator в Москва. Той ще мери сили в тежка категория с Тимъти Джонсън. Това вероятно ще бъде последна битка в легендарната кариера на "Тhe Last Emperor".

Ето какво сподели Фьодор за отношенията си с Александър:

Жалко, че Александър казва, че никога не сме се разбирали. Раздорът се случи отдавна. Единственият, който можеше да му каже истината в очите бях аз. 

Съвестта не му позволи да отвори уста по мой адрес. Седеше и слушаше с тъп поглед. Явно му е писнало и той е прекъснал връзката. Казваше и правеше всякакви глупости, всякакви гадни неща и това е всичко. 

Тогава той вече беше заминал за Санкт Петербург и започна да тренира там. Александър сам се изгуби. Съжалявам, че нещата му се случват сега. Никога няма да се караме помежду си.

Ще се помирят ли братята Емеляненко ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес