Зареждане

Freddie Roach: St-Pierre ще срита задника на McGregor

Freddie Roach: St-Pierre ще срита задника на McGregor
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 14:00 ч
 
Легендарният треньор по бокс Freddie Roach е взел Georges St-Pierre под крилото си, тренирайки бившия дългогодишен шампион за завръщането му в UFC. Roach наскоро разкри, че дори ще бъде в ъгъла на канадеца за предстоящата му битка за титлата в средна категория. Сега, авторитетният треньор заяви, че "Rush" ще победи суперзвездата на UFC Conor McGregor в някоя от следващите си битки.
 
Georges St-Pierre ще се изправи срещу шампиона на UFC в средна категория Michael Bisping в главното събитие на UFC 217 на 4-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Цялата подготовка на St-Pierre за тази битка се провеждаше под погледа на Roach. В интервю за "TMZ" Freddie Roach заяви, че е бил помолен да обучи Conor McGregor да бъде успешен боксьор. Roach обаче отказал, след като заяви, че не бил уверен в способността си да тренира суперзвездата на UFC, но след това добави, че Georges St-Pierre може да победи "Notorious".
 
 
"St-Pierre ще му срита задника", заяви Roach.
 
"Разбира се, Conor McGregor вече направи своя професионален дебют в бокса. Той се изправи срещу боксовата легенда Floyd Mayweather Jr. и загуби в десетия рунд след ТКО от все още непобедения боксов феномен в едно от най-очакваните спортни събития за годината.", добави с респект Roach.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес