Зареждане

Франсис Нгану: Вярвам, че мога да нокаутирам всеки

Франсис Нгану: Вярвам, че мога да нокаутирам всеки
Публикувано на: Март 4, 2024 в 11:00 ч
Франсис Нгану вярва, че има силата да нокаутира всеки, включително Антъни Джошуа.

В петък, 8 март, бившият шампион на UFC в тежка категория се завръща на боксовия ринг. Нгану ще се боксира с Джошуа в Рияд, Саудитска Арабия. Това ще бъде втора битка в бокса на Нгану 5 месеца след срещата му с носителя на титлата на WBC Тайсън Фюри през октомври 2023 година. Франсис загуби с разделно решение, но тази битка вдигна акциите му.

Представянето на Нгану беше достатъчно добро, за да го постави на място номер 10 в класацията на WBC. Говорейки с Анди Скот от Sky Sports Нгану сподели подробности от своя тренировъчен лагер и как се чувства, преди отново да сложи боксовите ръкавиците.

"Чувствам се добре. Много развълнуван. Вчера завърших тренировките си. Бяха трудни осем седмици, за да стигнем дотук и чувството, че сме направили всичко, което трябваше да направим, е невероятно. Нямам търпение за битката. Тайсън Фюри е много хитър. Той има много работа с крака и много движения на тялото, но в крайна сметка мисля, че е същото. 

Когато тренирате за Тайсън Фюри, същото се случва и с Антъни Джошуа. Просто трябва да вкарам силния удар, но мисля, че в общи линии е същият. Джошуа има добра работа с краката. Всички тези неща. Вярвам, че ако вкарам чист удар на някого, ще го нокаутирам. Въпросът е как да го ударя ? Това е най-трудното нещо. Почти всеки тук може да нокаутира всеки. Това е игра на шах.", сподели Нгану.

Ще успее ли Франсис да нокаутира Джошуа ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес