Зареждане

Франсис Нгану: Винаги ще съжалявам, че не се бих с Джон Джоунс

Франсис Нгану: Винаги ще съжалявам, че не се бих с Джон Джоунс
Публикувано на: Май 19, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория, a сега боец на PFL Франсис Нгану призна, че съжалява, че битката му с Джон Джоунс не се състоя.

Такава битка можеше да има тази година, но за съжаление Нгану не се разбра с UFC. Дейна Уайт и неговите хора даваха гарантираните 8 милиона долара на Франсис, за да се бие с Джоунс. "The Predator" реши да стане свободен агент и сега 4 месеца по-късно подписа с PFL.

Франсис подписа договор, който се нарича „стратегическо партньорство“, което му дава капитал и лидерски роли в PFL. Нгану става председател на PFL Africa и ще участва в консултативния съвет на PFL, за да представлява интересите на бойците.

По всичко личи, че Нгану получи това, което иска, но винаги ще съжалява за битката с Джоунс.

„Винаги ще съжалявам, че не се бих с Джон Джоунс. Знаете, че като сте в този спорт и на тази позиция, искате да се изпробвате в битка с някой като Джоунс, който е смятан за най-великия боец. 

Все още се надявам да се бием, ако някога имаме шанс. Не знам дали е възможна съвместна галавечер на PFL и UFC. Джоунс е видът боец, с когото всеки, който се надява да остави наследството си, иска да се бие.“, каза Нгану, цитиран от ESPN.

Има ли шанс да видим такава битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес