Зареждане

Франсис Нгану ще участва в Кретените 4

Франсис Нгану ще участва в Кретените 4
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Франсис Нгану продължава кариерата си в Холивуд и ще участва в нов филм. Шампиона в тежка категория на UFC вече се снима в Бързи и яростни 9. Това обаче е било само началото за него, защото сега Нгану ще участва в друга известна поредица.

"The Predator" ще се снима в Кретените 4. Не е ясно каква точно роля ще играе Нгану във филма, който феновете на поредицата очакват от години. Очаква се премиерата на филма да бъде през октомври. Вероятно някой от главните герои във филма ще тества бруталната мощ на Нгану.

Ако сте гледали предишните филми от поредицата, тогава знаете на какви извратени неща се подлагат Стиви-О и компания. Наскоро Нгану разкри, че участието му в Кретените е пълна лудост.

Той загатна, че ще направи нещо, което в UFC ще му донесе отнемане на точки и 5 минути почивка за неговия съперник. Сигурно е, че Нгану ще направи нещо нередно, а варианти са бъркане в окото или удар в слабините на някоя от звездите във филма.

Малко вероятнo е Нгану да бърка на някого в окото, но удар в слабините определено има повече смисъл. Каква ще е ролята на Нгану според вас ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес