Зареждане

Франсис Нгану: Ще нокаутирам Сирил Ган

Франсис Нгану: Ще нокаутирам Сирил Ган
Публикувано на: Ноември 27, 2021 в 02:00 ч
Франсис Нгану вярва, че ще успее да се справи със Сирил Ган. Двамата ще обединяват титлите в тежка категория. Срещата им ще бъде главна за събитието UFC 270, което ще се проведе на 22-ри януари 2022 година в Калифорния.

Нгану държи безспорната титла, а Ган е временен шампион. Между двамата има история, защото са бивши съотборници. Нгану и Ган са тренирали в една и съща зала при Фернанд Лопес в Париж. Двамата дори са правили спаринги.

Преди няколко години Франсис се раздели с Лопес, който остана треньор на Ган. Сирил е непобеден и считан за един от най-техничните в тежка категория. Нгану от своя страна се слави със зверска сила и ще разчита на нея.

Ето какво сподели Нгану като прогноза преди битката:

Не мога да си представя, че този двубой със Сирил Ган ще продължи до решението на съдиите. Ще нокаутирам Ган. Просто искам да изляза и да нокаутирам този човек. В един момент това ще се случи. 

Опитвам се да изброя всички възможни сценарии. Мога да си представя какво ще се случи в първия, във втория рунд и какво ще се случи след това. И разбирам, че нокаутът ще дойде.

Кой ще стане безспорен шампион след UFC 270 в Калифорния ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес