Зареждане

Франсис Нгану с тежък нокаут над Стипе Миочич във втория рунд

Франсис Нгану с тежък нокаут над Стипе Миочич във втория рунд
Публикувано на: Март 28, 2021 в 07:14 ч
Франсис Нгану е новият шампион на UFC в тежка категория. Страховития камерунец успя да нокаутира Стипе Миочич в главната битка на UFC 260, което се проведе в Лас Вегас. В първия рунд Нгану показа, че се е подобрил значително. Той не бързаше и беше много спокоен. Нгану започна с ритници, а Миочич опита да пренесе боя на земята.

Франсис обаче показа страхотна защита от събаряне и от своя страна свали шампион, след което му вкара няколко бомби. Стипе понесе здрав десен от Нгану и остана на крака. Тежък ритник в главата от страна на Франсис. Със сигурност първия рунд беше спечелен от претендента.

Във втория рунд Нгану вкара тежък ляв и прати Миочич в нокдаун. Франсис не спря да налага шампионa, който се изправи на крака. Нгану натисна, а Миочич му вкара ляв удар. Франсис от своя страна връща тежък ляв в брадичката на шампиона, с което го нокаутира. При падането крака на Миочич се огъна страховито, а Нгану му вкара още един удар, с което затвърди победата си. Така срещата им приключои в първата минута на втория рунд.

С тази победа Нгану печели златото и ще чака трилогия с Миочич или битка с Джон Джоунс. Франсис навлезе в серия от 5 поредни победи с нокаут. Миочич от своя страна губи серия от 2 поредни победи и за 3-ти път в кариерата си бива нокаутиран.

Трябва ли да има трета битка ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес