Зареждане

Франсис Нгану разбива скали в Камерун

Франсис Нгану разбива скали в Камерун
Публикувано на: Януари 19, 2020 в 03:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану е на върха в най-голямата ММА организация, но неговия път определено не е бил лесен. В детството си той е бил изключително беден и е работил в каменна кариера, за да изхранва семейството си. За щастие "The Predator" успява да избяга от бедността и отива в Париж, където първоначално живее по улиците, но след това открива бойните спортове и останалото е история.

Коравия камерунец често се прибира у дома, за да си спомни за трудностите в живота и не бяга от здравата работа, която го чака там. В момента той се готви за битка с Жаирзиньо Розенструйк, която ще се проведе на 28-ми март.

Нгану е в серия от 3 поредни победи с нокаут и в момента е в родината си. Той пусна снимки в социалните мрежи и сподели, че е разбивал скали във фермата на семейството си, което му е навяло спомени. Ето какво още каза Франсис за здравата работа във фермата:


Реших да разбия тази скала, която се намира във фермата на майка ми, за да я използват за стройтелство. Скалата беше доста здрава, но аз разбрах, че все още го мога. Спомних си за детството ми. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес