Зареждане

Франсис Нгану: Повече няма да се бия за 500-600 хиляди

Франсис Нгану: Повече няма да се бия за 500-600 хиляди
Публикувано на: Януари 16, 2022 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Франсис Нгану е готов да остане без работа до края на 2022 г., ако победи Сирил Ган и не може да се договори с UFC за нов договор, който ще увеличи заплащането му и ще му позволи да се боксира.

"The Predator" ще направи последната битка от своя договор с UFC следващия уикенд. Той ще брани титлата си срещу временния шампион Сирил Ган на UFC 270 в Калифорния. Франсис не е доволен от заплатата, която взима в UFC.

Нгану няма да се бие повече за 500 000 или 600 000 хиляди долара. Той иска да взима милиони и в интервю за ESPN даде да се разбере, че повече няма да се бие за дребни суми:

Не, няма да се бие повече за 500 или 600 хиляди долара. Моят договор с UFC изтича. Договорите с UFC са доста подвеждащи. Подписваш договор с тях за 40 месеца и 4 години по-късно се занимаваш с това, въпреки че си бил активен. 

От една година говорим с тях за срещи в бокса и по всичко личи, че нямат проблем с това. Когато UFC са включени в даден боксов мач, тогава това ще го направи още по-голям. Искам UFC да участват в боксовите ми мачове. Аз съм на тази позиция, защото си го заслужих. 

Никой не ми е давал нищо. Искам да спечеля тази битка, но ако загубя, тогава няма проблем. Загубата няма да ме направи по-малко мъж. Аз съм направил много неща като мъж. Доволен съм от положението, в което се намирам.

Ще остане ли Нгану в UFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес