Зареждане

Франсис Нгану: Не се чувствах добре преди битката с Джошуа

Франсис Нгану: Не се чувствах добре преди битката с Джошуа
Публикувано на: Март 15, 2024 в 12:00 ч
Франсис Нгану няма да бъде възпрян от загубата си с нокаут от Антъни Джошуа. 

Нгану пое цялата отговорност за лошото си представяне в Рияд, Саудитска Арабия. Tой сподели, че се е чувствал необичайно в моментите, довели до неговото излизане към ринга. Франсис излезе на ринга като аутсайдер срещу бившия двукратен шампион по бокс в тежка категория.

Вярата в Нгану произтичаше от забележителното му представяне срещу шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри през октомври. В този мач обаче той изглеждаше трагично и не показа нищо впечатляващо. Нгану падна в два нокдауна, след което беше нокаутиран.

Сега Франсис реши да анализира битката и каза, че се е чувствал необичайно сънлив, докато е загрявал за Джошуа.

„Всички знаехме, че може да се случи. Не виждах така битката, но винаги съм знаел, че може да се случи. Спомням си, че бях в съблекалнята, опитвайки се да загрея, и брато, не се получи. Заспивах, потях се, но ми се и доспива. 

Всъщност това беше първият път, в който почувствах това. Всички се появиха и направиха това, което трябваше да се направи. Не виня никого. Цялата вина е само за мен. Поздрави към Джошуа, към неговия екип, който изпълни плана си.

Не се чувствах напълно присъстващ. Аз бях единственият, който не се появи. Бях в съзнание веднага след нокаута и оттогава всичко е наред. Не знам точно каква битка ще търся при завръщането ми. 

Знам, че ще отделя малко време да си почина, да се съсредоточа върху себе си. След това, когато съм готов, ще се върна към тренировки. Не съм приключил с бокса, не съм приключил с ММА. 

По принцип в момента имам опонент в PFL в лицето на Ренан Ферейра. Това ще бъде бъдещият ми опонент в PFL, но отново, имам много битки в бъдеще. Все още мога да комбинирам двата спорта. 

Това е част от това, което правим. Приемаме предизвикателства. Понякога работи, понякога не работи. Но ние работим върху това.“, каза Нгану в предаване на живо и Инстаграм.

Бокс или ММА ? Къде трябва Нгану да се бие в следващата си битка ?


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес