Зареждане

Франсис Нгану не познавал Розенструик преди UFC 249

Франсис Нгану не познавал Розенструик преди UFC 249
Публикувано на: Май 9, 2020 в 11:06 ч
Франсис Нгану е уверен максимално преди тежката битка с непобеденият Жаирзиньо Розенструик. Двамата ще мерят сили във Флорида след броени часове на UFC 249. Нгану не се е бил вече почти година и е в серия от 3 поредни победи с нокаут. Розенструик изгря доста бързо в UFC благодарение на своята мощ и тежки нокаути. И двамата притежават много сила в ръцете и на 99,99% ще видим нокаут.

"The Predator" споделя, че не е познавал своя съперник преди да се заговори за битката между тях. Сега Нгану осъзнава, че Розенструик е опасен боец, който има голям късмет и ще го приеме сериозно. Ето какво сподели Нгану преди важната среща, която ще излъчи претендент за титлата:


Чух, че някой ме предизвиква, но не знаех кой е този боец. Мислех си, че е боец, който познавам, но се оказа новак, който ми беше непознат. Единственото, което знаех за Розенструик е това, че е първия боец, който ме предизвиква. Тогава си казах, че го прави, защото иска да привлече внимание и да се издигне. Трябва да го приема сериозно и това ме вълнува в момента. 

Видях го как оцеля срещу Овърийм във всичките рундове. Знам, че той има много голям късмет. Трябва да помислим над това, защото победата в тази среща е в резултат на късмет. Той дори не беше близо до победата. Това момче е пълно с късмет. От това, което видях не мисля, че с нещо може да ме впечатли. Не виждам как ще спечели битката. Не виждам и как ще избяга от мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес