Зареждане

Frankie Edgar: Ще се бия с Conor McGregor навсякъде и по всяко време

Frankie Edgar: Ще се бия с Conor McGregor навсякъде и по всяко време
Публикувано на: Септември 3, 2019 в 07:40 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в лека категория Frankie Edgar е готов да премери сили с друг бивш шампион в лицето на Conor McGregor. Наскоро в интервю ирландеца сподели, че е готов да се бие срещу "The Answer" и това не дава мира на Edgar, който иска да грабне големите пачки. В миналото двамата са били близо до схватка, но така и не премериха сили в октагона.

Сега Edgar реши да слезе в категория петел, след като цели 3 пъти не успя да спечели титлата в категория перо. Edgar е готов да отложи своя дебют в новата си категория, но само и единствено за битка с McGregor. Frankie е готов да се бие с голямата звезда на UFC навсякъде и по всяко време:


Видях това, което McGregor каза и то ми даде надежда, че може и да се сбием. Аз опитвам да се бия с това момче от дълго време и той споменава името ми отдавна. Аз съм играч и ще се бия с него. Искам да направя дебют в категория петел, но ще го отложа за битка с McGregor. 

Мисля, че той е едно от най-големите имена в спорта и има доста интерес към него. Той ще бъде запомнен и искам да имам битка с него в моята статистика. Ще се бия с него във всяка категория. Готов съм да се бия с него и в полусредна категория. Разбира се, той ще бъде по-едър от мен, без значение от категорията. Да, готов съм да се бия с него и в лека категория, където бях шампион. 

McGregor, ако гледаш това, то аз ще ти кажа, че трябва да го направим, а не само да говорим. Готов съм за битка навсякъде и по всяко време. На 100% съм готов за битка, ако той я иска тази година. Ще се бия него още утре. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес