Зареждане

Frankie Edgar може да победи страшния Max Holloway

Frankie Edgar може да победи страшния Max Holloway
Публикувано на: Декември 12, 2017 в 09:55 ч
 
 Max Holloway отбеляза поредната си победа над най-доминантните шампиони в историята на свободните боеве, надвивайки Jose Aldo в UFC 218 само преди няколко седмици, като така успя и да защити титлата си в категория перо.
 
Следващата му среща се очаква да бъде защита срещу Frankie Edgar, който изглежда е впечатлен от уменията на 26-годишният хаваец.
 
"Определено съм впечатлен. Безспорно има умения, а и възрастта му е все още в негова полза."
 
"Това обаче и ме мотивира, тъй като се чувствам в невероятна форма. Max е бъдещето, но аз съм все още тук и съм готов за тази среща. От край време ми е цел да бъда шампион в две категории."
 
Frankie трябваше да се изправи срещу Max в UFC 218 преди да счупи кост и да отпадне от събитието, давайки шанс за реванш на Aldo. Той знае, че Holloway може да бъде много агресивен, но вярва, че ще успее да удържи.
 
"Смятам, че ще се справя. Няма само да стоя и да го удрям - ще поразнообразя. Ще го накарам да се колебае, имам нужните умения. И двамата сме агресивни, така че ще бъде интересна среща."
 
Въпреки че не получи официален отговор от президента на федерацията Dana White, Edgar вярва, че ще успее да се изправи срещу Holloway в началото на идната година.
 
"Видяхме се с Dana White след събитието през уикенда. Мисля, че март или април звучи добре. Предполагам някъде там ще се изправя срещу Holloway. Чувствам се добре - тренирам, като гледам да не се наранявам."
 
Що се отнася до коментарите на White относно травмата на Edgar, боецът твърди, че двамата с президента били обсъдили всичко през изминалия уикенд.
 
Предстои да разберем кога Edgar ще има възможността да стане последния шампион на федерацията в две категории.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес