Зареждане

Frankie Edgar излиза срещу 'Корейското зомби' през ноември

Frankie Edgar излиза срещу 'Корейското зомби' през ноември
Публикувано на: Юли 21, 2018 в 08:50 ч
Бившият шампион в леката категория на UFC, Frankie Edgar ще се върне отново в действие тази есен, когато ще се изправи срещу бившия претендент за титлата в категория перо, Chan Sung Jung, по-известен като "Korean Zombie". Двамта ще се срещнат на 10-ти ноември в UFC Fight Night 139 в Денвър.

36-годишният Edgar претърпя първото си поражение с нокаут от ръцете на непобедения боец в категория перо, Brian Ortega в UFC 222 през март, но след това записа победа със съдийско решение над ветерана Cub Swanson месец по-късно. Edgar е ветеран и легенда в UFC и няма какво да доказва, но победа над "Korean Zombie" може да го доближи до трети шампионски двубой.

31-годишният Jung се завърне в действие по-рано тази година, след като отсъства дълго време, тъй като беше в армията на Южна Корея. При завръщането си той надви Dennis Bermudez с нокаут в първия рунд. За съжаление обаче получи и травма в коляното, която го държа извън клетката дълго време.

Как смятате, че ще се представи Edgar при следващия си двубой? Или вече е време да спре с битките и да се фокусира върху предаването на опита си към по-младите бойци?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес