Зареждане

Франки Едгар: Опровергах копелетата, които ме критикуват

Франки Едгар: Опровергах копелетата, които ме критикуват
Публикувано на: Август 24, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в лека категория Франки Едгар направи успешен дебют в категория петел. Той се изправи срещу Педро Муньос в главната битка на UFC on ESPN 15, което се проведе миналия уикенд във Вегас. "The Answer" успя да спечели с раздвоено решение след здрава битка, която продължи през всичките 25 минути.

Така той спря серията си от 2 поредни загуби и сега се цели в титлата. Едгар беше подложен под доста напрежение и мнозина се съмняваха в него, защото е на 38-годишна възраст, но той затвори устите на критиците. Ето какво сподели Франки пред Джон Аник след този ключов успех:

Чух доста копелета, които лаят, че съм стар и бавен. Определено ги опровергах. Все още има битки в мен и ще направя серия в категория петел. Мисля, че само небето ми е граница. Не изглеждах бавен в октагона. Педро е топ боец в тази категория и сега и аз съм такъв. 

Муньос беше номер 5 в категорията и тази победа ще ме вкара в топ 5. Имам битки в три категории и показах, че мога да се бия с най-добрите. Той ми вкара доста ритници, но аз успях да блокирам няколко. Искам да благодаря на всички, на моя екип, семейство и на Али Абделазиз.  Завърнах се.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес