Зареждане

Frank Mir в съда заради полицай-убиец

Frank Mir в съда заради полицай-убиец
Публикувано на: Май 10, 2018 в 10:03 ч

Frank Mir свидетелства пред съда срещу бившия полицай Kenneth Lopera, който е обвинен в неволното убийство на Tashii Farmer, известен също като Tashii Brown. От полицията не вярват, че Lopera е отговорен за задушаването на Farmer и бившият шампион в тежка категория е бил извикан да разгледа кадри и да свидетелство. От полицията смятат, че смъртта била причинена от уголемено сърце, наркотици и стрес от схватката с Lopera.

Това, което Mir е казал пред съда остава в тайна, но изглежда боецът се е застъпил за полицая.

"Когато го направи, реакцията на Mir беше 'Steve, няма начин да е убил заподозрения по този начин' - твърди детектив Steve Grammas.

Хватката, която използвал Lopera била с малък натиск, но била приета по-сериозно заради смъртта на Farmer. Друг е въпросът дали Lopera въобще е изпълнил техниката правилно. От полицията също твърдят, че е нарушил правилника, когато преследвал и използвал електрошок преди хватката срещу Farmer. Аутопсията посочва задушаването като основна причина за смъртта, но има и други условия.

Полицията и ММА често имат пресечни точки, като напоследък дори ММА бойци обучават служители на реда за тънкостите в битка - някои дори се прехвърлят както от службата в Октагона (Forrest Griffin), така и обратното (Tim Sylvia).

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес