Зареждане

Francis Ngannou предвижда Stipe Miocic да бъде най-лесният му опонент

Francis Ngannou предвижда Stipe Miocic да бъде най-лесният му опонент
Публикувано на: Януари 18, 2018 в 09:52 ч
 
Претендентът за титлата в тежка категория Francis Ngannou е напът да сбъдне една от най-големите си мечти. Остават броени дни до срещата му със Stipe Miocic, който ще трябва да защитава пояса.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

В наскорошно интервю камерунецът споделя, че въпреки шампионската му позиция, Stipe може да се окаже най-лесния опонент до момента.

"Започвайки с това начинание преди 9 години, никой не вярваше в мен. Всички ми казваха да се откажа, че няма да успея. Но успях да стигна до тук, защото вярвах. Дори и в най-трудните ситуации имах чувството, че някой ден ще бъда световен шампион."

"Свободните боеве не са ми били цел. Винаги съм искал да се боксирам, въпреки твърденията на останалите, че ММА е моят спорт."

"Вълнувам се. ММА ми даде възможността да сбъдна една своя мечта. Ако премина към друг спорт, пак ще се опитвам да стана световен шампион."

"Stipe е велик шампион, но сега вече аз съм тук. Във Франция казваме, че в страната на слепите едноокият е крал. Но сега, когато човекът с идеално зрение е тук, едноокият ще падне."

"Няма да бъде най-трудната среща в кариерата ми, дори напротив. Може да се окаже най-трудната в неговата кариера."

"Stipe може да вярва в каквото си пожелае. И Alistair си вярваше, но в крайна сметка, резултатите говорят сами за себе си."

"Нещата се случват толкова бързо... Понякога още се виждам като момчето, което бях преди 4 години, повтаряйки си, че не мога да направя определени неща. Но после се сещам докъде стигнах и това ми дава кураж да продължа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес