Зареждане

Francis Ngannou има решение на проблема със замърсените добавки

Francis Ngannou има решение на проблема със замърсените добавки
Публикувано на: Септември 12, 2017 в 09:30 ч
 
Непобеденият нокаутьор на UFC в тежка категория Francis Ngannou удря толкова силно, че може да бъде бъдещето на дивизията, и той гледа точно натам. Последните му двубои с Anthony Hamilton и Andrey Arlovski продължиха по-малко от един рунд, общо. Ngannou планираше да се изправи срещу Junior dos Santos в UFC 215, но бразилецът бе уведомен за потенциално нарушение на антидопинговите правила на USADA и битката бе отменена.
 
По време на последната си поява при Ariel Helwani в The MMA Hour, Ngannou заяви, че ще се въздържа от обвинения към “JDS”, че той самият не приема никакви добавки и че отмяната на срещата го е наранила.
 
"Не мога да кажа, че вярвам, но не мога и да го съдя. Това е ситуация, която може да се случи на всеки, защото в продуктите, които ползваме не знаем със сигурност какво има и дали нещо забранено не е попаднало в тях. Понякога дори самите марки не проверяват за попаднали странични вещества в добавките, така че това може да се случи на всеки. Но не мога да кажа дали Junior е виновен или невинен.", заяви Ngannou.
 
 
"Чувствам се толкова зле, защото чаках тази битка с огромно нетърпение и се радвах, че моментът е дошъл, но в крайна сметка всичко пропадна. Все още съм разочарован. Не е лесно да се подготвяте за битка в продължение на три месеца и тя да не се състои. Някои бойци са свикнали с тази ситуация, но когато ви се случва за първи път е доста гадно. Това трябваше да бъде най-голямата битка в моята кариера и тя щеше да ме изтласка много нагоре."
 
"Понякога мисля за това как да приемам добавки, но не го правя. Никога не съм приемал добавки, защото може нещо да се обърка и те просто да ме обвинят в нещо, което не съм направил, а аз не искам това да се случва.", завърши Ngannou.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес