Зареждане

Firas Zahabi: Голяма битка може да изкара от пенсия Georges St-Pierre

Firas Zahabi: Голяма битка може да изкара от пенсия Georges St-Pierre
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни легендата Georges St-Pierre се оттегли от спорта след 17 години в играта. Решението на боеца беше взето, след като от UFC му отказали битка с Khabib Nurmagomedov. GSP официално вече е в пенсия, но в ММА това никога не е окончателно решение. Доста често бойци се оттеглят, а след няколко месеца или година се завръщат. Дългогодишния треньор на GSP, Firas Zahabi твърди, че неговия боец може да се завърне, ако му предложат някоя голяма битка:



Вярвам, че все още има огън в Georges. Вярвам, че един ден ще има голяма оферта за него и той ще се завърне в клетката. Това е реална възможност. Може Ben Askren да натрупа победи и никой да не може да го победи, а тогава от UFC да се обадят на GSP. Toй е достатъчно добър, за да победи. 

Има много бойци, които може да станат големи звезди и да накарат Georges да се върне. Georges не иска да спечели титла, а след това да я защитава през няколко месеца. Тези дни свършиха за него. Има реален шанс след време той да се завърне за една голяма битка. 

Ако се появи едно голямо препятствие, което никой не може да прескочи, то мисля, че GSP би се завърнал, за да опита. Той е боец, който обича да се състезава.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес