Зареждане

Фигейредо обещава да нокаутира 'психически слабия' Коди Гарбранд на UFC 300

Фигейредо обещава да нокаутира 'психически слабия' Коди Гарбранд на UFC 300
Публикувано на: Април 3, 2024 в 07:51 ч
Дейвесон Фигейредо обещава да нокаутира "психически слабия" Коди Гарбранд на UFC 300.

UFC 300 ще се проведе в неделя, 14 април, в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

В картата е бившият шампион на UFC в категория муха Дейвесон Фигейредо (22-3), който ще се срещне с бившия носител на титлата Коди Гарбранд (14-5).

"Diaco" за последно се би и победи Роб Фронт (20-8 ММА) с единодушно решение през декември миналата година. Преди тази победа Фигейредо претърпя загуба с нокаут от Брандън Морено (21-8 MMA) на UFC 283.

"No Love" има две поредни победи, като влиза в UFC 300, а последната му победа с нокаут беше срещу Брайън Келехер (24-15) на UFC 296. Преди това Гарбранд победи Тревин Джоунс (14-11) през март 2023 г. на UFC 284.

Увереният Дейвесон Фигейредо изрази стратегията си, с която ще влезе в битката с Коди Гарбранд:

"Виждаме, че той е психически нестабилен. Той няма добра психика. Виждаме, че не се бе върнал след като е имал няколко загуби, нали? Всеки спортист се страхува да бъде ударен. Много бойци влизат надъхани в боя, но се сриват, когато получат силен удар. Трябва да си свиреп човек, трябва да имаш силен ум, за да се върнеш отново. Мисля, че ще повлияя на съзнанието му, като го нацеля добре, и той ще ме уважава повече. Наистина искам нокаут в този двубой. Тази битка може да ме изведе до титла, така че искам да впечатля. Това щебъде невероятна битка."

Ще гледате ли двубоя между Дейвесон Фигейредо и Коди Гарбранд на 13 април? Кой според вас ще излезе победител?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес