Зареждане

Фигередо се закани, че ще обезглави Морено

Фигередо се закани, че ще обезглави Морено
Публикувано на: Октомври 18, 2021 в 01:00 ч
Бившият шампион в категория муха на UFC Дейвисън Фигередо няма търпение за битката с Брандън Морено. Двамата ще направят трилогия на UFC 270, което ще се проведе на 22-ри януари 2022 година. В последната година видяхме две битки между двамата.

Първата им среща беше много оспорвана и Морено впечатли всички с голямо сърце и издръжливост. Фигередо изрита Морено в слабините и се раздели с една точка от актива си. Срещата им стигна до решение, което беше равенство.

Битката беше избрана за бой на вечерта и мнозина я смятат за една от най-великите в историята на дивизията. Точно 6 месеца по-късно във втората им битка Морено показа подобрение и събмитна Фигередо в 3-тия рунд.

Така бразиелца се раздели със серия от 5 поредни победи и титлата си. Сега трилогията им е насрочена, а Фигередо се готви с Хенри Сехудо. Пред медиите Дейвисън сподели следното преди срещата:

Идвам в тази зала, защото основното беше фокусът и исках да изляза старата зала. Исках да тренирам с Хенри Сехудо и Ерик, защото Седухо е шампион, а Ерик го направи такъв. Лъвовете движат с лъвове. Харесва ми да съм тук и когато пристигнах, Сехудо ми разказа за Брандън Морено и как е постъпил с него. 

Морено е живял две години в къщата на Сехудо и след това заминал за друг лагер, за да помогне на Бенавидес за битката със Сехудо. Брандън предаде Хенри Сехудо. Ще бъда много щастлив да махна главата на Морено и да я дам на Сехудо, защото в нашия спорт не можеш да бъдеш предател.

Ще успее ли Фигередо да си върне титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес