Зареждане

Фигередо: Няма начин пак да съм с COVID-19

Фигередо: Няма начин пак да съм с COVID-19
Публикувано на: Юли 12, 2020 в 06:00 ч
Дейвисън Фигередо не вярва, че се е заразил с COVID-19 за втори път в рамките на два месеца. 32-годишния бразилец беше заразен през май, но се възстанови. От UFC правят доста тестове за коронавирус на бойците, които участват на събитията от бойния остров в Абу Даби. Оказа се, че един от тестовете на Фигередо бил положителен, което застраши неговото участие на галавечерта след седмица.

Той ще се бие за втори път с Джоузеф Бенавидез на 18-ти юли за титлата в категория муха. Двамата се биха през февруари и бразилеца победи, но се провали на кантара и не беше годен да вдигне златото. Дейвисън вярва, че няма как пак да има COVID-19 и иска да остане в бойната карта на събитието след седмица:

Резултатите излязоха позитивни, но просто няма как да е истина. Преди два месеца имах COVID и сега съм сигурен, че вече съм чист. Вече имам антитела. Твоето тяло създава антитела, след като веднъж си имал COVID. 

Направих си тест в Бразилия и беше отрицателен. Няма начин пак да съм заразен. Ако настояват, че е така, то тогава ще трябва да намерим начин да се справим, защото просто няма начин пак да имам COVID.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес