Зареждане

Фернан Лопес: Сергей Павлович няма ръце, а истински пипала

Фернан Лопес: Сергей Павлович няма ръце, а истински пипала
Публикувано на: Април 29, 2023 в 13:00 ч
Треньорът на Сирил Ган, Фернан Лопес беше първият голям експерт, който нарече Сергей Павлович "Белия Нгану".

Лопес видя в Павлович огромна сила, техничен бокс с много висока точност на удара, изключително дълги ръце и стегната, компактна игра в стойка. След всяка битка на Сергей, Лопес посвещаваше 10 до 15 минути анализ в своя подкаст La Sueur.

Фернан се стараеше да открива нови нюанси в действията на руският боец. Френският треньор, разбира се, не пренебрегна и победата над Къртис Блейдс. Преди седмица Павлович нокаутира Блейдс за малко над 3 минути.

Сергей навлезе в серия от 6 поредни победи с нокаут в първия рунд. Сега той даде заявка за титлата, а Лопес отново е впечатлен.

„Много малко хора са способни да вкарват ъперкът толкова дълго, колкото прави Павлович. Павлович има истински пипала. Той е в състояние да вкарва ъперкъти отвсякъде. 

Пространството, през което един боец трябва да премине, е напълно покрито от всички тези неща, които Павлович хвърля. Ако го натиснете и имате лош тайминг, той ще нанесе удар и след това чао чао. 

Много е трудно да се определи точното време, защото няма много бойци с толкова дълги ръце и решителност да удрят силно и да нанасят щети. Спомнете си битките на Франсис Нгану. 

Овърийм не взе предвид тази опасност и остана без глава. Трудно е да разбереш тайминга на човек, когато знаеш, че той те очаква. 

Къртис вероятно си мислеше, че може да се справи с ударите на Павлович. Той се надяваше, че ще се справи с ударите, а след това ще го свали на земята. 

Винаги има опасност, когато играеш срещу боец, който знае, че удря по-добре и по-силно от теб.", сподели Лопес.

Ще успее ли Сергей да стане шампион ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес