Зареждане

Феновете полудяха по Доналд Тръмп в UFC 290

Феновете полудяха по Доналд Тръмп в UFC 290
Публикувано на: Юли 10, 2023 в 02:00 ч
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се появи грандиозно на UFC 290 в Лас Вегас, завладявайки тълпата с присъствието си.

Той получи ентусиазирано посрещане, когато влезе в арената за дългоочакваното MMA събитие. 77-годишният Тръмп влезе заедно с Дейна Уайт, след което се ръкува и помаха на тълпата, събрала се в T-Mobile Arena.

Заобиколен от екип от агенти на тайните служби, Тръмп зае мястото си точно преди началото на основната карта. Преди да се установи, той позира за снимка с бившия шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич.

Трябва да се отбележи, че Тръмп също беше видян заедно с известния актьор Мел Гибсън и политическия стратег Роджър Стоун. Тръмп има интерес към събитията на UFC и преди това присъства на UFC 264. Доналд също присъства на UFC 287 и беше седнал до боксовата легенда Майк Тайсън и музиканта Кид Рок.

През годините Тръмп и Дейна Уайт изградиха силна връзка. Президентът на UFC публично подкрепи Тръмп по време на Републиканската национална конвенция през 2016 година. Уайт също говори от името на Тръмп на Републиканската национална конвенция през 2020 година.

Голяма част от феновете станаха на крака за Тръмп и му ръкопляскаха в Лас Вегас. Вижте:









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес