Зареждане

Феновете на Шавкат притискат Томпсън за битка

Феновете на Шавкат притискат Томпсън за битка
Публикувано на: Юни 29, 2022 в 06:26 ч
Двукратният претендент за титлата в полусредната категория на UFC, Стефан Томпсън е бил засипан от съобщения след UFC Vegas 57.

Причината е, че след победата си над Нийл Магни, Шавкат Рахмонов предизвика "Wonderboy".

"Това, което е откачено, че буквално цялото население на неговата държава ми изпрати съобщения," споделя Томпсън. "Преди това имах около 18 непрочетени, а след това има стотици. Всички гласяха едно "Бий се с него". И то на развален английски. "You. Fight him."

Топмсън и Рахмонов са с разлика от три позиции в ранглистата на UFC.

39-годишният Топмсън идва след загуба от Гилбърт Бърнс и Белал Мохамед. "Wonderboy" бе свален три пъти от Бърнс и седем пъти от Мохамед, което разкри слабата му подготовка в борбата.

Рахмонов може да се похвали с четири отбелязани тейкдауна в четири битки в UFC.

"Спрете да ме събаряте, хора," продължи Томпсън. "Ян Гари ми казва, че ще бъде добър двубой за мен, че Шавкат щял да играе в стойка и разменя удари с мен. През цялото време Рахмонов събаряше Нийл Магни и го победи със събмишън. Ами няма да играе в стойка с мен. Освен ако не е от хората, които искат да победят опонентите си в собствената им игра. Ще трябва във всички три рунда само да се пазя от събаряне. В момента отработвам това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес