Зареждане

Фен нахлу в клетката, за да спре бой между мъж и жена

Фен нахлу в клетката, за да спре бой между мъж и жена
Публикувано на: Януари 15, 2022 в 13:00 ч
В последно време все по-често виждаме битки между половете, които започват да се пренасят в бойните спортове. Наскоро в Русия на ММА галавечер видяхме поредната междуполова ММА битка.

Блогърката Саша Мамаха се сблъска с Александър Пистолетов, който е „руска порнозвезда и певец“ според интернет. Срещата между двамата радва феновете около клетката, но един фен не издържа и реши да вземе нещата в свои ръце.

Битката между Пистолетов и Мамаха се пренася на земята и Александър заема доминантна позиция. Той опита да удуши своята опонентка, но приятел на Мамаха нахлу в клетката и опита да й помогне.


Рефера обаче го спря, а след това се намесиха и охранителите, които изкараха от клетката разгорещения фен. Пистолетов успя да спечели със събмишън, но след това имаше дискусии от двете страни и той се съгласи да направят още един рунд.

Това беше грешка, защото битката стигна до решение и Саша Мамаха го победи. Така може би за първи път в междуполова ММА битка жена успява да победи мъж. Ето видео от този цирк, който радва едни, а други са отвратени:

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес