Зареждане

Фелиша Спенсър обяви оттеглянето си от ММА

Фелиша Спенсър обяви оттеглянето си от ММА
Публикувано на: Декември 3, 2021 в 13:00 ч
Бившата претендентка за титлата в категория перо на UFC Фелиша Спенсър обяви оттеглянето си от ММА. 31-годишната състезателка от Канада вече няма желание да се състезава в ММА. Спенсър е бивша шампионка на Invicta и успя да запише 3 победи и 3 загуби в UFC.

Фелиша е с рекорд 9-3 в ММА и за последно победи Летсън в средата на миналия месец. Така тя спря серия от 2 поредни загуби. Спенсър успя да приключи 7 от срещите си и 3-те й загуби бяха с решение.

В средата на 2020 година тя премери сили с Аманда Нунеш в битка за титлата, но загуби с решение. Спенсър е още млада и определено решението й изненада много хора. Ето какво сподели тя пред FightBananas.com:

Реших да спра да преследвам тази възможност и нямам намерение да продължа да се бия. Чувствам се толкова добре и знам, че мога да имам още страхотни изяви. 

След 18 битки, включително няколко „войни“, знам в сърцето си, че за бъдещото си психично здраве не трябва да участвам в повече от тези войни. Няма гаранции в бойната игра. 

Аз показах, че няма да се предам в клетката, така че трябва да се защитя, като просто не влизам там. Мисля за себе си и семейството си след 25 години. Психичното здраве е важен фактор в моето семейство.

Правилно ли е това решение ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес