Зареждане

Фъргюсън: Накарах Хабиб да се предаде устно

Фъргюсън: Накарах Хабиб да се предаде устно
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Тони Фъргюсън може и да няма победа от над 2 години, но това не му пречи да е уверен. 37-годишния американец не спира да мисли за Хабиб Нурмагомедов. Битка между тях трябваше да видим цели 5 пъти, но за съжаление така и не я видяхме.

Няколко пъти Хабиб се оттегли, а Фъргюсън направи същото. За последно трябваше да ги видим преди година, но тогава заради COVID-19 всичко пропадна. Това беше и началото на края за Тони.

Той прие бой с Джъстин Гейджи за временната титла и загуби тежко с ТКО в 5-тия рунд. Фъргюсън отнесе много голям пердах и в края на 2020 година се изправи срещу Чарлз Оливейра. В срещата им Чарлз го доминира и му нанесе втора поредна загуба.

Тони вярваше, че ще се върне към победите, но през май тази година и Бенеил Дариуш го доминира. Така Тони е в серия от 3 поредни загуби и е на прага на уволнението в UFC.

Само преди няколко години той беше в серия от 12 брутални победи и беше страшилището на лека категория. В социалните мрежи Тони си спомни за враждата с Хабиб и написа следното:

Обратни в дните, в които дебелата глава, която яде тирамису, Хабийбър беше просто паленце. Аз съм единственият, който ги караше да се предават устно. 

Той е с рекорд 29-1 и все още е моята кучка.

Има ли логика в думите на Фъргюсън ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес