Зареждане

Фабрисио Вердум: Подписвам с Bellator и чакам Емеляненко

Фабрисио Вердум: Подписвам с Bellator и чакам Емеляненко
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум е избрал новата си организация. 43-годишния бразилец смята да подпише с Bellator и да чака битка с бившият си съперник Фьодор Емеляненко. "Vai Cavalo" беше този, който спря легендарната серия на Емеляненко от 27 поредни победи за 10 години. Фабрисио го събмитна през 2010 година за 69 секунди.

Интересен факт е, че Вердум има победа със събмишън и над Александър Емеляненко, който е брат на Фьодор. Вердум е с рекорд 24-9-1 в ММА и приключва 18 от битките си.

Вердум спря серията си от 2 поредни загуби с победа над Александър Густафсон през юли в последната си битка от договора с UFC. Опасния бразилец вече не е първа младост и планира да се оттегли след 2 години. Ето какво сподели той пред медиите в Бразилия за бъдещето си:

Остава само Фьодор Емеляненко да подпише. Преди време той каза, че е готов да направим реванш, но не знам дали ще приеме. Сега чакаме той да подпише и това да е първата ми битка в организацията. Искам да правя повече битки в Bellator. Искам да се бия често, а не да чакам. 

Избирам ли Bellator ? Да, на 100 % ги избирам. Искам да се бия при тях в следващите 2 години, които ще са ми последни. Сега е важно битката с Емеляненко да се случи. Ще е идеално. Ако не стане, тогава ще се бия с други. Уважавам Скот Кокър и ще се бия с други бойци в неговата организация.   



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес