Зареждане

Fabricio Werdum ще замести Mark Hunt в основното събитие на UFC в Сидни

Fabricio Werdum ще замести Mark Hunt в основното събитие на UFC в Сидни
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 09:30 ч
 
Fabricio Werdum едва избърса потта от раменете си в UFC 216, а вече си осигури още една битка.
 
UFC съобщи вчера, че Werdum ще замести Mark Hunt, за да се изправи срещу Marcin Tybura (16-2) в основното събитие на UFC в Сидни на 19-ти ноември. Hunt бе отстранен от картата поради медицински проблеми застрашаващи здравето му, за които той съобщи през септември.
 
"Здравните твърдения, направени от Hunt миналия месец, представляват пъвия път, в който UFC са били уведомени за това. Здравето и безопасността на спортистите са от изключително значение за организацията и никога тя не би насрочила съзнателно един атлет да се бие, докато той има някакви здравни проблеми. UFC ще изиска от Hunt да се подложи на допълнителни тестове и оценки, преди да се състезава в бъдещи срещни за организацията", заявиха представители на UFC.
 
Hunt очевидно не беше доволен от промяната.
 
 
Werdum (22-7-1) влезе в Октагона миналата събота в UFC 216 в Лас Вегас, Невада, за да откаже Walt Harris за само 65 секунди чрез ключ на ръката. Harris влезе в ролята на заместник на Derrick Lewis, който бе принуден да се оттегли от битката след проблеми с гърба, които се появиха само няколко часа преди насрочената битка.
 
UFC Fight Night 121 ще се проведе в "Quados Bank Arena" в Сидни, Австралия на 18-ти ноември 2017-та година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес