Зареждане

Fabricio Werdum обяви Colby Covington за кучка, задето се оплакал на полицията

Fabricio Werdum обяви Colby Covington за кучка, задето се оплакал на полицията
Публикувано на: Ноември 20, 2017 в 12:05 ч
 
 След победата си над Marcin Tybura в главното събитие на UFC Fight Night 121 през изминалия уикенд, Fabricio Werdum не можа да избегне въпросите относно инцидента с Colby Covington, който беше замерен с бумеранг.
 
"Colby беше в Австралия. Преди не сме се виждали. Както си стоях в стаята, се обърнах към треньорите си да намерим някакво място, където да се подстрижа. След като излязохме от лобито видях Colbi, който ми изкрещя, че бразилците сме животни. Не се съгласих с него и му плеснах телефона."
 
"Само му докоснах телефона, нищо повече, а той ме ритна. Ритна ме, но го блокирах. Малко след това един от феновете ми ми даде бумеранг. Colby продължи с обидите по адрес на майка ми и на страната ми. Не издържах и просто хвърлил бумеранга. Ако имах под ръка бургер, например, пак щях да направя същото."
 
Сега Werdum се очаква да се яви в съда след като Colby повдигна обвинения. Самият той се присмя на Covington, тъй като не намира за достойно професионален боец да се оплаква на полицията след подобен скандал.
 
"Нищо не съм му направил, уцелих го в рамото. Как може професионален боец да се оплаче на полицията за това? Луда работа. Не ми е приятно да го казвам, но се държи като малка кучка."
 
Предстои да разберем какво наказание ще бъде наложено на Werdum.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес