Зареждане

Ей Джей Макий иска и втората титла на Патрисио Фрейре

Ей Джей Макий иска и втората титла на Патрисио Фрейре
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
Ей Джей Маккий иска да стане двоен шампион. Младата звезда не се задоволява само с една титла и иска да вземе и втората от Патрисио Фрейре. Миналия уикенд в Калифорния на Bellator 263 Маккий се справи с бразилската легенда.

26-годишния американец успя да разклати сериозно Фрейре и да го прати в тежък нокдаун. Ей Джей успя да гилотинира бразилеца и спечели турнира в категория перо на Bellator, което го направи милионер.

Сега младото момче, което остана непобедено в ММА иска и другия пояс. Пред медиите Маккий сподели, че иска да прави милиони и да спечели всички пояси. Ето какво още каза той:

Казах ви, че ще спечеля по атрактивен начин. Усетих, че съм го победил, след като го ритнах в главата. Пратих го в нокдаун с този ъперкът и видях, че е свършен. Рефера обаче казва, че не трябва да спираме да удряме, докато не ни каже. Молих се за победа и знаех, че ще победя. 

Сега искам да стана двоен шампион. Това е следващата стъпка. Трудно ми е да свалям килорами и мисля, че приключих с тази категория. Фрейре беше най-добрият в категория перо, но сега съм аз. Аз съм най-добър в цял свят в тази категория. Мога да заложа милион долара на това. 

Фрейре каза, че не бил в безсъзнание. Аз обаче мога отново да го приключа. Той държи титлата в лека категория и аз я искам. Той не е доволен и ще го направим пак. Нямам проблем с това. Фрейре не успя да вкара удар и ще му дам още един шанс. 

Мечтая за битка с Макс Холоуей. Искам да правя пари като Флойд Мейуедър. Няма да е достатъчно, дори да правя по 100 милиона. Никога няма да е достатъчно. Поставям себе си на върха в p4p ранглистата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес