Зареждане

Evan Dunham: UFC не платиха сметката ми за линейката от преди 2 битки

Evan Dunham: UFC не платиха сметката ми за линейката от преди 2 битки
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 07:32 ч
Ветерана на UFC, Evan Dunham изрази възмущението си от организацията в социалните мрежи, защото все още не са платили за линейката, която го закара в болница миналата година. Evan не е доволен от този факт и сподели малко повече информация по случая и също така сподели, че има още 1 битка за UFC и се маха:

UFC все още не са платили сметката ми за линейката отпреди 2 битки. Аз изпратих вече няколко пъти сметката на човека от UFC, който се предполага, че се занимава с тези неща.

Забавното е че дори не исках да се качвам в линейката, защото знам колко много време им отне да платят сметката от битката с Tibau, но те настояха. Още една битка и приключвам с UFC.



Наскоро доста често се случва от UFC да отказват да плащат на бойци, който по една или друга причина не вземат участие в тяхно събитие, като последен пример е Brian Ortega, който след няколко седмици преговори с Dana White успя да си вземе част от парите. Jessica Andrade наскоро също сподели, че не е доволна, защото от организацията вече не им давали определени бонуси, които са взимали в миналото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес