Зареждане

Evan Dunham се оттегля след срещата с Francisco Trinaldo на UFC Sao Paulo

Evan Dunham се оттегля след срещата с Francisco Trinaldo на UFC Sao Paulo
Публикувано на: Август 22, 2018 в 10:31 ч
След 11 години в ММА бизнеса, UFC боецът в лека категория Evan Dunham ще се оттегли от спорта - това, разбира се ще стане след срещата му с Francisco Trinaldo.

Dunham обяви това свое решение на 20-ти август през своя Instagram профил:



"На 22-ри септември ще бъде последната ми битка. Мога да се оттегля от спорта, който обичам, с високо вдигната глава. Знам, че никога не съм спестявал нищо в клетката и на 22-ри септември няма да бъде по-различно. Целите ми се промениха през годините и съм готов да отворя собствена зала, както и да се възползвам от всички възможности, които се открият пред мен. Състезавах се с най-добрите състезатели и съм благодарен за това. Страстта ми към джиуджицуто ще продължава да бъде движеща сила и в залата ми, както и в някои отбрани състезания. Искам да благодаря на семейството си, приятелите и феновете за цялата подкрепа през годините."

Срещата на Evan с Trinaldo ще бъде 20-тата му в UFC, където дебютира още през 2009-та. През годините той успя да отбележи 11-7-1, с победи над бойци като Joe Lauzon и Tyson Griffin.

Преди да падне от Olivier Aubin-Mercierr на UFC 223, Dunham беше влязъл в серия от 4 поредни победи. Той ще се опита да приключи кариерата си с победа в срещата с Trinaldo.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес