Зареждане

Ето кой ще се бие с футболиста Дани Златков в първата му ММА среща

Ето кой ще се бие с футболиста Дани Златков в първата му ММА среща
Публикувано на: Декември 31, 2017 в 09:56 ч
Бившият футболист и настоящ ММА боец Дани Златков има вече противник за участието си в ММА състезанието SFC 6, което ще се проведе на 13-ти януари в Арена Армеец.

Това е актьорът и водещ Атанас Михайлов. Ето какво каза самия той:
 
"Елате, за да се подкрепим взаимно. Ще се изправя в професионална MMA битка срещу футболиста Даниел Златков, известен и като "българският Роналдо" от Big Brother VIP. Тези, на които им се е искало да го ударят поне веднъж, докато са гледали предаването... Е, сега е ваш ред. Чрез мен ще осъществите мечтата си. Чакам ви!"
 


Освен тях галавечерта ще включва и цели 14 професионални битки - 11 ММА срещи, две срещи по правилника на К-1 и една муайтай среща. Четирите главни битки ще са за шампионски титли на организацията.

За събитието пристигат много чуждестранни бойци от Холандия, Румъния, Португалия, Германия, Сърбия, Гърция и други. Те ще се изправят срещу едни от най-добрите ни български състезатели.

Може да ги подкрепите на живо на 13-ти януари в столичната зала Арена Армеец, като билетите са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, както и в MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес