Зареждане

Eryk Anders е готов да вкарва бомби на Khalil Rountree на UFC 236

Eryk Anders е готов да вкарва бомби на Khalil Rountree на UFC 236
Публикувано на: Април 4, 2019 в 00:00 ч
Eryk Anders се завръща на 13-ти април и ще се бие срещу Khalil Rountree на UFC 236 в Атланта. Anders е в серия от две поредни загуби и ще иска да ги прекъсне, защото серия от загуби не е в негова полза, когато си в организация като UFC. Eryk oтново ще се качи в полутежка категория и е готов да вкарва бомби на своя опонент:



Готов съм да приемам битки във всяка категория. Битката с Rountree беше първата, която ми беше предложена и аз я приех. За мен няма значение дали ще е в средна или в полутежка категория. Аз съм готов да се бия дори в тежка категория. Щом се появи име, което иска да се бие с мен, то аз веднага подписвам. Всички говорят глупости, за да продават битки. Аз няма да го правя и ако искаш да продаваш, то по-добре да започнеш да нокаутираш опонентите си. 


Трябва да приключваш битките си. Така се продават платени гледания. Това искат да гледат хората. Глупостите, които казваш в социалните мрежи - не продават битки. Хората искат да гледат нокаути. Хората ще искат да те гледат, ако се представяш добре в клетката. Уверен съм, че ще мога да се справя с Khalil. Готов съм да вкарвам бомби в тази битка.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес