Зареждане

'Емоционалният' Чимаев препсувал Сехудо на опашка в Париж

'Емоционалният' Чимаев препсувал Сехудо на опашка в Париж
Публикувано на: Август 16, 2024 в 21:00 ч
Хенри Сехудо разкрива, че "емоционалният" Хамзат Чимаев се е опитал да се бие с него по време на Олимпийските игри в Париж.

Очевидно "Tripple H" се е сблъскал с непобедения Хамзат Чимаев от UFC в средна категория пред входа на Летните игри в Париж.

'Borz', на когото очевидно му е писнало от всички обиди, които сипеше Седжудо, имаше какво да каже на 37-годишния боец.

Сехудо, говорейки  водещия Камару Усман в техния подкаст 'Pound 4 Pound', сподели следната история:

"Имам една луда история за вас. Познайте кой беше на Олимпийските игри и се опитваше да се бие с Tripple H? Мисля, че тези пичове приемат нещата много лично. Вярвам, че като анализатор трябва да казваш истината. Да, аз съм комичен, но обикновено казвам определени неща, защото ги мисля сериозно. Така че затова мисля, че той беше разстроен. Той беше на опашката за билети, а аз бях отвън и се опитвах да си взема проклетите билети. Тогава той ме видя и каза: "Хенри Сехудо, ти си плъх, тъп задник". Имах чувството, че този пич някак си има омраза към мен, защото ме блокира от всички неща в социалните мрежи. Аз просто си казах: "Защо? Защо съм тъп задник?". А той просто каза, че съм тъп задник."

Продължавайки, Хенри Сехудо каза:

"Това беше на малко разстояние. Той беше с около шест пичове, а навън бях само аз с капитан Ерик Албарацин и неговата искряща риза, така че просто го оставих. Те бяха твърде много. А и това нямаше да е мястото да се бием. Дадеш ли ми AR-15, така ще е равностойно, така ще е наред. Аз съм трол, 100 процента, но до нивото на тролене, което правя, съм на ниво крайност повече като състезател. Подобно нещо наистина може да навреди на Хамзат в смисъл, че той е наистина емоционален, защото от колко битки се е оттеглил и колко фенове и тролове според теб го тролят? Колко разстроен може да стане? Последното нещо, което искаш да правиш, е да се биеш емоционално."

Що се отнася до Хамзат Чимаев (13-0 ММА), в момента той се подготвя за предстоящия си двубой в средна категория с Робърт Уитакър (26-7 ММА) в събота, 26 октомври, в "Етихад Арена" в Абу Даби.

Какво мислите за срещата на Седжудо с Чимаев?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес