Зареждане

Емеляненко: Сергей трябваше да очаква боя, а не да си пипа яйцата

Емеляненко: Сергей трябваше да очаква боя, а не да си пипа яйцата
Публикувано на: Ноември 24, 2020 в 04:00 ч
Александър Емеляненко не съчувства на своя враг Сергей Харитонов, който наскоро беше пребит от друг ММА боец. Харитонов започнал да говори, че Адам Яндиев му дължи 25 000 долара, а това вбесило Яндиев, който е категоричен, че няма такова нещо. Двамата бойци се засякоха на спортно събитие в Москва, където Адам напуска залата заедно с Харитонов.

От охранителните камери се вижда, че двамата водят кратък разговор, след който Яндиев се нахвърля с удари срещу Сергей, който през това време държи ръцете си в джобовете. Яндиев се бие в средна категория, но това не му пречи да набие Сергей, който е боец в тежка категория. Пред руските медии Емеляненко реши да коментира боя и ето какво каза:

Не знам какво се е случило между тях. Мога да кажа само, че гледах как Харитонов беше пребит. Сергей започна да си измисля, че Яндиев използвал бокс. Ако сте нажежили ситуацията като Харитонов, то тогава трябва да очаквате удари от ляво и дясно. 

Той просто стоеше там и си търкаляше яйцата от единия джоб и другия. Аз не видях бокс във видеото. Сергей може да измисля каквото си иска. Видях само, че между двамата граждани е имало конфликт, при който Харитонов е пребит. Явно е било по заслуги. 

Фактът, че Харитонов е написал жалба е погрешно. Ако имате въпроси, обадете се на Яндиев за среща, разберете се с него. Има милион различни начини за справяне с тази ситуация. Но да напишеш жалба в полицията, когато има обикновен бой, не е мъжка постъпка. 

Малкият Харитонов говори 2 милиона рубли дълг. Нямам съчувствие към Харитонов, а само разочарование. Яндиев е боец, а не промоутър. За какви пари можем да говорим? Това вече са приказките на Харитонов. Можете да ги игнорирате. Той не е толкова платежоспособен, че да отпусне на Яндиев два милиона. Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес