Зареждане

Емеляненко към Исмаилов: Аз съм романтик

Емеляненко към Исмаилов: Аз съм романтик
Публикувано на: Февруари 7, 2020 в 05:00 ч
Александър Емеляненко не е доволен от това, което неговия съперник Магомед Исмаилов каза по негов адрес. Наскоро Емеляненко пак се озова зад решетките, след като се напи и създаде суматоха в Русия. Магомед  се притесни за битката между тях и призова Александър да се стегне и да тренира, защото ще бъде пребит.

Двамата ще се бият в главната битка на ACA 107, което ще се проведе през април в Москва. Емеляненко е с рекорд 28–7–1 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи с нокаут. Той не се трогва от думите на своя опонент и сподели, че целия му живот е изграден на алкохол и боеве. Ето какво сподели Емеляненко към Исмаилов в социалните мрежи:

Вижте още - Александър Емеляненко напусна ареста

Магoмед Исмаилов каза някои неща в Интернет, от които много ненужни. Слушай, човече, това е моят живот - аз съм романтик. Напих се, имаше бой и попаднах в затвора. Хайде, не се отпускай. 

Целият ми живот е изграден върху това. Не мислете, че съм спрял. Не, аз така живея. Този начин на живот ви е непознат, нали ? Тренирайте, пригответе се, защото ще победя! Успех. 

Вижте още - Магомед Исмаилов: Емеляненко ме подценява, но го чака тежка вечер



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес