Зареждане

Емеляненко: Исках да нокаутирам Магомед, но той се скри като щраус

Емеляненко: Исках да нокаутирам Магомед, но той се скри като щраус
Публикувано на: Октомври 16, 2020 в 02:00 ч
Александър Емеляненко наруши мълчанието си след битката с Магомед Исмаилов. Двамата се биха в края на юли в Русия и оглавиха галавечер на чеченската организация ACA. Срещата им се чакаше доста време, защото един път пропадна. Емеляненко не показа нищо в боя и беше размазан от Исмаилов, който му счупи носа и победи с нокаут в третия рунд.

Вижте още - Исмаилов готов да помогне на Емеляненко след тежкия побой​​​

Загубата беше първа за Александър откакто излезе от затвора и се върна в клетката. Тя спря серия от 5 поредни победи с нокаут за него и той се покри след тежкия побой. Наскоро Исмаилов сподели, че се притеснява за Емеляненко, защото той не се изявява и се закани, че ще вземе нещата в свои ръце. Това обаче няма да е нужно, защото Александър даде интервю пред руските медии и каза следното:

Не съм гледал битката с Исмаилов. Е, случва се. Той не направи нищо голямо и не показа нищо ново. Вече ви казах, че той просто ми скочи в краката и лежеше на земята. Исмаилов се опита да спечели, като бави време и бележи точки. Рефера няколко пъти му каза, че трябва да бъде по-активен. Ясно беше, че той просто зае изгодна позиция, за да не пусне някой тежък удар от моя страна. 

Аз бързах и исках да го нокаутирам. Той обаче скри главата си като щраус в пясъка. Сигурен съм, че отмъщение ще има. Не знам кога, но пак ще се бием в клетката. Ще се разберем, когато дойде оферта. За сега това е битка, която предстои. Ще имам две срещи. 

Битка между мен и Минеев отдавна виси, а наскоро ми предложиха и друга среща. Защо ме нямаше ? Оставих всичките си неща в Чечня. Моя телефон беше нулиран и загубих всички пароли. Хората обаче се паникьосват и говорят всякакви неща. Няма значение. Аз съм тук и правя това, което правих и преди - тренирам.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес