Зареждане

Исмаилов готов да помогне на Емеляненко след тежкия побой

Исмаилов готов да помогне на Емеляненко след тежкия побой
Публикувано на: Октомври 5, 2020 в 02:00 ч
Магомед Исмаилов е сериозно разтревожен за състоянието на своя бивш съперник Александър Емеляненко. 34-годишния боец нанесе сериозен побой на Емеляненко през юли в главната битка на ACA 107 в Сочи. Магомед прескочи от средна категория в тежка и беше с 20 килограма по-лек, но това не помогна на Александър. Исмаилов не наде никакъв шанс на Емеляненко и след 3 рунда побой го нокаутира в последните минути на битката.

След срещата стана ясно, че Емеляненко е със счупен нос. Това беше първа загуба за Александър, откакто излезе от затвора и се върна към ММА през 2017 година. Явно унизителното поражение е депресирало Емеляненко, който спря да бъде активен в социалните мрежи.

Това не е типично за него и Магомед се е притеснил. В своя акаунт Исмаилов сподели, че се интересува от състоянието на своя колега и ще вземе нещата в свои ръце, ако не получи информация. Ето какво още написа той:

Каквото и да се случи между нас, почти е невъзможно да се справи с желанието да погали моята плешива глава. Ако в близко бъдеще не разбера какво е състоянието на Саша Емеляненко, ще взема нещата в свои ръце. 

Не знам какво ще излезе от това, но ако аз съм бил причина за падението, тогава съм готов да стана причина и за възхода. Надявам се, че той е добре и това, което се случва няма нищо общо с мен.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес