Зареждане

Eduard Folayang вярва, че отново ще е шампион

Eduard Folayang вярва, че отново ще е шампион
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 07:10 ч
Двукратният шампион в лека категория на ONE, Eduard Folayang загуби титлата си през март тази година от Shinya Aoki, който успя да го удуши за по-малко от три минути в Япония. Folayang загуби серията си от 3 поредни победи и сега започва всичко от начало. Той получи уникален шанс, който да го приближи към титлата и на ONE Championship: Dawn of Heroes през август ще се бие в полуфинална битка от турнира в лека категория срещу труден опонент в лицето на Eddie Alvarez. Срещата няма да бъде лесна, но Folayang е готов:


Трудно беше да загубя от човек, който съм побеждавал в миналото. Няма как да се отрече, че Shinya Aoki е легенда. Той имаше по-добра вечер. На това ниво дори и най-малките грешки ще те накарат да си платиш. Ще бъда по-добре подготвен в следващата битка. Психически, духовно и физически. Когато загубиш най-предизвикателно е да се върнеш на пътя на победата. 

Трябва да започнем отново да се катерим към върха. Това не е нещо ново за нас. Ще продължим да работим. Като атлет няма как да пропиляваш шанса си да станеш шампион. Това не е шанс само да си шампион, а и шанс да повлияеш на живота на другите. Разбира се, че искам пак да съм шампион. Разбирам, че няма да е лесно. Ще дам най-доброто от себе си. Изисква се вяра, за да не се предадеш и да вярваш в себе си. Трябва да вярваш, че имаш уникален талант. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес