Зареждане

Eduard Folayang вдъхновява следващото поколение

Eduard Folayang вдъхновява следващото поколение
Публикувано на: Юли 24, 2019 в 07:20 ч
Бившият шампион на ONE в лека категория Eduard Folayang отново има шанс да си върне титлата. Той ще вземе участие в полуфинална битка от турнира в лека категория и ще се бие срещу Eddie Alvarez на събитието ONE Championship: Dawn of Heroes, което ще се проведе следващия месец в Манила. Folayang беше в серия от 3 поредни победи, но през март Shinya Aoki го събмитна в Япония и му взе пояса. Сега Eduard е мотивиран отново да стане шампион, но също така за него е важно да вдъхновява следващото поколение:


Като един от лидерите на отбор Лакай трябва да давам пример на другите в отбора и особено на младежите. Трябва да даваш всичко от себе си в тренировките и да тренираш до последната секунда, защото другите те гледат. Трябва да им даваш пример. Така по този начин когато си в техния ъгъл те ще те слушат, защото ти държиш на думата си. 

Като лидер не трябва да ги караш насила да правят някои неща. Всичко, което трябва да правиш е да им даваш съвети и опции, което е голямо предизвикателсто. Като лидер на отбора най-много се гордея, когато виждам как по-младите печелят титли. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес