Зареждане

Edson Barboza: Dustin Poirier ще победи Khabib в Абу Даби

Edson Barboza: Dustin Poirier ще победи Khabib в Абу Даби
Публикувано на: Август 26, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Edson Barboza се завръща в клетката, за да се бие срещу Paul Felder в подглавната битка на UFC 242 следващия месец в Абу Даби. Двамата вече проведоха една битка преди 4 години и бразилеца успя да победи с решение, което му вдъхва увереност преди втората битка. Много неща се промениха от тогава и Barboza е готов за война срещу Felder.

В същата вечер неговия съотборник Dustin Poirier ще се бие в главната битка срещу Khabib Nurmagomedov, за да обединят титлите в лека категория. Barboza загуби от Khabib преди няколко години след 15-минутна битка и е помогнал със съвети на Poirier преди битката. Edson вярва, че Poirier е готов и няма да се раздели с титлата си в Обедитените арабски емирства:


Тъкмо приключвам спаринг и съм готов за битка. Да, определено гледах отново първата ни битка с Felder. Сега обаче ние сме различни бойци и станахме по-добри. Нямам търпение за битката и тя ще бъде голяма война. Ще дам всичко от себе си в клетката. Опитах се да помогна със съвети на Dustin, който ще се бие в главната битка с Khabib. 

Имам чувството, че този пояс ще остане при нас в ATT. Знам, че Poirier е готов за битка и нямам търпение да го гледам. Няма да разкривам стратегията му, но ще ви кажа, че титлата остава при нас. Много съм щастлив и равълнуван и искам да кажа на феновете, че ще видят най-добрата версия на Barboza в Абу Даби. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес